Forum Klanu
Użytkownik
Nom graliśmy ja, Fredo i Tru One. Mapy to de_nuke - przegrana 2:10, a potem na naszej mapie de_dust2 przegraliśmy walkoverem, True One sobie poszedł. Ja dawałem dupy i to powinno wykluczyć mnie ze sparów, bo trochę żal było patrzeć na moje staty. Były też problemy i dodatkowy stres wywołany potrzebą banowania wszystkich niegrających spara - nie mogliśmy zmienić hasła.
Zbanowany
Przegrliście bo ja nie grałę:
Moderator
po 1. To jest glupota zeby planowac szybkie sparingiu.. najlepiej pisac wczesniej na forum o nich.. i sie przygotowac..
po 2. Tru one proponuje zeby wogole nie gral sparingow jak ma sie tak zachowywac.
Zbanowany
Przegraliśmy, tylko dlatego, że nikt z Was nie ma pojęcia o TP ;]. Kiedy daje komende, że pilnujemy pozycji, to oni rushują o_O... to nie FFA koledzy. A no i jeszcze te gadanie o dupie marynie przez mikrofon też trochę denerwuję. Polecam nauczyć się komend, które dostępne są pod 'z' 'x' 'c'
Moderator
sparingi trzeba ustalac wczesniej przygotowac sie a nie ze w 5 min skoluje sie kilka osob i gramy.. do sparow trzeba wybrac najlepszych grczy..
Zbanowany
(sry ze przeklinam) Motyla noga człowieku wy nawet niewiecie co to jest CW, TP itd... jeżeli byś chociaż sie mnie sluchal to bym zrozumial twoje inne bledy ale Motyla noga oni rushowali jak porąbani do Penisa Motyla noga jego mac
Sorry za cenzurę ;p .
Administrator
Tak to jest pewien problem . Nie może być tak że podczas sparingu każdy gra jak chce. Liczy się współpraca.
Użytkownik
na tym klan polega
Administrator
Uważam że jest za mało treningów... powinniśmy ustalić 2-3 dni w tygodniu kiedy każdy może zagrać i trenować na serwerze. Ja proponuję żeby to był piątek sobota i niedziela w godzinach wieczornych z wyjątkiem pierwszego dnia kiedy treningi odbywałyby się od 15 - 17 .
Użytkownik
Treningi w kontyg? Dobry pomysł!
Wracając do sprawy gry zespołowej...to rzeczywiście czasem są z tym problemy.
Jak gram na innych serwerach, to widzę jak niektórzy współpracują ze sobą...dobrze działającej drużyny nie sposób pokonać.
Moderator
wydaje mis ie ze mozna grac troche wiecej sparrow ale jak narazie to ze slabszymy klanami a wraz z biegim czasu z lepszymi
Użytkownik
Ale co da nam granie ze słabszymi?
Najlepiej uczyć się od lepszych,patrząc na ich gre i taktykę.
Co z tego, że przegramy raz czy dwa na początku?
Z biegiem czasu będziemy coraz lepsi.
Natomiast pokonując słabsze klany nic nie zyskamy i niczego się od nich nie nauczymy.