Forum Klanu
Zbanowany
Żegnam wszystkich Klanowiczów, iż odchodzę z klanu... było mi miło z wami grać Sparingi i czasami wygrywać:P Mam nadzieje, że teraz będziecie coraz częściej wygrywać i udoskonalać wasze zdolności... i nie odchodzę tylko tak z naszego, a raczej waszego klanu i będę w innym,nie, odszedłem od was i na tym sie kończy moja przygoda z CS'em:) Stwierdzam, że nadszedł czas, abym zaczął zajmować się realem... Życze wszystkiego najlepszego było zajebiście i fajnie, że poznałem takich świetnych ludzi jak Ty Bandi, Stopciu, Rybo, True One o i nawet Miecio, który chyba też już nie jest....A także pozdrawiam przyjąciół Goku, Yeah, Edward, Reksio, Ptak!, niezbyt udolnego Ghost dog'a xD oraz tych których wyżej wymieniłem...
Pozdrawiam KoRn:D:D
Ostatnio edytowany przez Sabbath^Clan | KoRn (2008-01-07 20:25:55)
Użytkownik
no szkoda ziutku... ale masz rację real ważniejszy niż gra
Moderator
no tak real jest wazny ale wydaj mi sie ze jak zagram nawet te kilka godzin dziennie (4-6) to nic wielkiego sie nie stanie.. CS bardzo mnie wciagnal
Użytkownik
ale on jest w 3 gim i zamiast tych kilku godzin spędzonych na grze może się pouczyć bo mu zależy na przyszłości
Administrator
Hehe dobre...i tak wiemy że się nie będzie uczył tylko pójdzie do Marty albo pogra na gitarze... W tym temacie nie mamy już chyba nic więcej do powiedzenia więc zamykam go:) .